A Szilaj 2000 Kft 1997 óta végzi tevékenységét. A mai napig 100 %-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Közel 20 éves működésünk során a magyar mélyépítési piac meghatározó részei lettünk, annak ellenére, hogy versenytársaink között multinacionális cégek jelentek meg, főként külföldi tőkével. Ennek ellenére sikerült folyamatosan fejlődni, köszönhető ez a kiváló munkánknak, a fejlett gépparknak és főként megbízhatóságunknak.

Cégünk a kezdetektől fontosnak tartotta,hogy mindig gyorsan és megbízhatóan reagáljona vevői igényekre, valamint a munkák során felmerülő nem várt eseményekre. Gépparkunk kialakításában is nagy szerepet játszik a Megrendelők igénye, az új eszköz beszerzéseket is ezek szerint alakítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk szakembereink képzésére, minden dolgozónk a megfelelő szaktudással rendelkezik.

Szakmai munkánk támogatása érdekében 2002 óta az ISO9001:2008 minőségirányítási rendszert alkalmazzuk.

A Szilaj 2000 Kft a mélyépítés teljes vertikumát el tudja látni, valamint minden olyan tevékenységet, amely a vasút-, gát-, útépítés mélyépítési feladatai közé tartozik.

Közúti szóródó árú fuvarozásban is mi kínáljuk a legjobb megoldást, mivel korszerű és nagy tehergépjármű flottával rendelkezünk. Rendelkezésünkre álló géppark nagysága alapján elmondható, hogy az általunk vállalt feladatokban mindenre van megoldásunk.